Belediyemize bağlı zabıta ekiplerimiz, kış aylarının gelmesiyle birlikte artan hastalıkları göz önünde bulundurarak halkımızın sağlığı için denetimlerini arttırdı.

2024-02-03

Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar’ın talimatlarıyla Market,kasap, fırın ve restaurantları denetleyen denetim ekiplerimiz, rutin hale getirdiği bu uygulamalarla tarihi geçmiş ürünlere el koyarken, aynı zamanda hijyenik olmayan ortamlarda üretim yapan iş yerlerine ciddi cezalar uyguluyor.

Halkımıza her alanda hizmeti ilke edinen ve kurumsal kimliği ile çalışmalarını sürdüren Doğubayazıt belediyesi, vatandaşın yaşam koşullarını iyileştirmede öncü bir Belediye.