Belediyemizin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Mahalle Muhtarlarımızın işbirliğiyle düzenlenen mahalleler arası Futbol turnuvasıBelediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar’ın ilk başlama vuruşuyla start aldı.

2024-01-29

Belediyemize bağlı kültür ve Sosyal işler müdürlüğümüzü ile Mahalle muhtarlarımızın organizasyonu kapsamında, ara tatile giren 12-14 yaş arası öğrencilere yönelik düzenlenen futbol turnuvası,  Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar’ın ilk başlama vuruşuyla start aldı.

Belediyemizin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Mahalle Muhtarlarımızın işbirliğiyle düzenlenen mahalleler arası Futbol turnuvası, Başkan Acarın açılış konuşmasıyla başlarken, bugün 6 mahalle takımı kıyasıya mücadele etti.

Açılış konuşmasında Sayın Acar şu ifadelere yer verdi.

“ Doğubayazıt Belediyesi her zaman olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleriyle de göz önündeyiz. Spora ve sporcuya verdiğimiz destekle beraber, okul çağında olan çocuklarımızı ve gençlerimizi sosyal yaşama katmak, kötü alışkanlıklardan ve bu tarz ortamlardan uzaklaştırmak için projelerimiz devam ediyor.  Bu projemizden yaklaşık 300 öğrencimiz faydalanırken, Ailelerimizin çocuklarına karşı olan sorumluluklarının yükünü de paylaşmış oluyoruz. Daha dinamik, sağlıklı ve güzel düşünen bireyler yetiştirmek için Ailelerimizin çabası kadar bizlerde sorumluyuz. O yüzden hep birlikte bu mücadeleye devam edeceğiz. Değerli Halkımız emin olsun ki, Doğubayazıt gerçekten gün geçtikçe gelişiyor. Katılımcı Belediye anlayışı ile, birlikte hareket ederek bu tarihi kenti daha da yaşanılabilir bir hale getireceğiz” dedi.

2024-01-29

Açılış konuşmasında Sayın Acar şu ifadelere yer verdi.