BİRLİKTE VARIZ, BİRLİKTE VAROLACAĞIZ!

2024-02-05

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar'ın katılımıyla, bu soğuk ve çetin geçen kış günlerinde sıcak kalpler ziyaret edildi.

Yıllardan beri dumanı tütmeyen ocakların, o güzel kalpli insanların dokunulmamış yüreklerinin kapılarını aralayan ve hizmeti her yönü ile halkımıza ulaştırmayı başaran belediyemiz, Başkan Yıldız Acar eşliğinde o samimi insanlara misafir oldu.

Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar, kendini halkına ve şehrine adamış, kurumun bütün olanaklarını ve imkânlarını halkımıza seferber etmiştir.

Ancak birlikte hareket edersek var olmanın, elindekini paylaşmanın ve beraber aynı şeylerle mutlu olmanın bizi güçlendireceğini bir kez daha anlıyoruz.

BİRLİKTE VARIZ, BİRLİKTE VAROLACAĞIZ…

DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ