2024-02-10

Gençlerimize yönelik sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında düzenlediğimiz 14 mahalle arası futbol turnuvasının 1. 2. Ve 3’üncüleri belli oldu !

Yaklaşık 2 haftalık ara tatili değerlendirmek amacıyla mahalle muhtarlarımızla birlikte kültür ve sosyal işler müdürlüğümüzün düzenlediği 12-14 yaş arası futbol turnuvası final maçında heyecan doruğa ulaştı.

Turnuvada kıyasıya mücadele eden ve ilk 3’e giren takımlara, Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar ve ilçe spor müdürü Sayın Sevim Şimşek Konyar tarafından kupaları ve hediyeleri takdim edilirken, turnuva birincisi Sanayi Mahallesi, ikincisi Hürriyet mahallesi, üçüncüsü ise İshak Paşa mahallesi oldu.

Doğubayazıt belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz destekle, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıyoruz.

“BAZİD ARTIK HİZMET ŞEHRİDİR”